Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Anmälan stängd igen
2019-05-13 00:03
Mellan måndag 13 maj och söndag 19 maj har vi öppet anmälningen för höstterminen 2019. I barngymnastiken behöver vi fler ledare! Är du intresserad? Vi hjälper dig att komma igång!

  • Barngymnastik 3-5 år (Ont om tränare = osäkert antal platser om vi inte får tag på fler engagerade)  
  • Redskapsgymnastik, nybörjare från 6-8 år 
  • Redskapsgymnastik, nybörjare från 9-12 år
  • Pojkgrupp, redskapsgymnastik inom Manlig AG, nybörjare/fortsättning 8-12 år (Obs idag finns ingen grupp då vi saknar tränare - Blir det ingen pojkgrupp hamnar anmälda hit i kö till övriga grupper) 
  • Ungdomsgrupp truppgymnastik, 13 år+, både nybörjare och fortsättning 

Efter 19 maj stänger anmälan igen och vi har INTE möjlighet att hantera nya anmälningar förrän i maj 2020. Besked lämnas senast 1 augusti. Barngymnastik- och nybörjargrupperna startar i början på september.

Stor utmaning!
Vi har en stora utmaningar med vår växande förening, framförallt för att kunna ta emot alla som vill börja i gymnastik! En anmälan betyder tyvärr INTE att man får en plats, vi har de senaste åren haft många fler anmälningar än lediga platser, men vi gör allt vi kan för att kunna erbjuda så många som möjligt plats. Men då behöver vi bli fler engagerade föräldrar 😀 eller ungdomar!

Det som begränsar oss är ledare och halltider. Vill du som förälder bli tränare eller hjälptränare? Förkunskaper är alltid bra med inget måste, viljan är viktigast, och vi utbildar dig. Vi behöver även engagemang från fler när det gäller andra uppgifter i föreningen, och vi räknar med att alla föräldrar åtar sig vissa uppgifter under året och ni får gärna gå med i planeringsgrupper för att kunna erbjuda våra barn och ungdomar ett inspirerande gymnastikår! 

Välkomna!
Gråbo Gymnastikförening
 
Sponsorer