SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Att tänka på

Kläder och skor 
Det funkar bäst om kläderna är mjuka och sitter tight, gärna gymnastiksdräkt eller liknande. Då får barnet bäst förutsättning att röra sig. På fötterna kan man med fördel vara barfota eller ha en gymnastikmockasin. OBS! Ej hårda tennisskor eller enbart strumpor. Med hårda skor kan barnet skada sig själv eller andra barn. Långt hår skall alltid vara uppsatt. 


Vatten
Barnen kan ha med sig vattenflaska om de vill, men framförallt dricker vi vatten efter passet. Rent fysiskt behövs inget vatten under passet. Vi undviker för många vattenpauser för att de lätt får för stort fokus under gymnastiktimman. 


Föräldrar och syskon
Föräldrar får vara med under första tillfället men lämnar (om möjligt) barnet under kommande träningstillfällen. Ett par föräldrar per tillfälle hjälper barn och tränare under passet med att plocka fram/bort redskap och ibland vid någon träningsstation. Det innebär att man vid ett par tillfällen per termin är schemalagd som hjälpförälder och det är viktigt att komma/byta med någon annan för att verksamheten ska fungera. Syskon som inte är med i gruppen får stanna med en annan vuxen utanför gymnastiksalen i respekt mot de gymnastiserande barnen.