Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Barngymnastik - Rörelseglädje för de mindre!
Lekfull och lärorik gympa för små spralliga fötter!

Välkommen till Gråbo Gymnastiks barngymnastik. Vi har kurser för barn mellan 3-5 år där de minsta på ett lekfullt sätt får lära känna sin kropp. 

5-7 åringar har möjlighet att få större utmaningar och kan då börja i en nybörjargrupp i redskapsgymnastik men fortfarande med inslag av lek som en "sluss" innan man är mogen att flytta upp till stora redskapsgymnastiken i Lekstorps gymnastikhall. 
Anmälningen inför HT 2020
2020-07-31 12:07
Anmälan är nu stängd!

Alla barn- och redskapsgrupper är nu fulla för höstterminen 2020 och vårterminen 2021. Om det blir avhopp i grupperna så läggs de vakanta platserna ut på facebook-sidan.

Anmälan/bokning för höstterminen 2021 kommer läggas ut någon gång under sommaren 2021. Vi återkommer med mer info under våren. 
Information med anledning av Corona-virus
2020-03-14 15:38

Vi vill informera att vår träning i Gråbo Gymnastikförening/Gymmix fortsätter tills vidare som vanligt.

Vi vet att det finns oro med anledning av pandemin som orsakats av Coronaviruset.

Vi har tagit del av flera olika informationskällor för att kunna fatta ett så genomarbetat beslut som möjligt grundat på den informationen som finns att tillgå idag den 14 mars 2020. (Några av dessa är myndigheter och Riksidrottsförbundet, se info i länk nedan.)


Det är givetvis upp till varje individ och familj att välja huruvida man vill komma till träningen eller ej, men vi ser ingen anledning att stänga ner möjligheten att träna för de som är friska och vill röra på sig.


Om du känner dig sjuk, eller om du har familjemedlemmar som är sjuka i något som kan liknas vid influensa, så ska du naturligtvis välja att stanna hemma för att inte föra smitta vidare till någon annan.

För övrigt påminner vi om att tänka lite extra på handhygienen.


Nyheter från föreningen
 
Sponsorer