Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Redskapsgymnastik
Utmanande och rolig träning inom en av de mest populära sporterna!

Välkommen till Gråbo gymnastiks redskapsgymnastik. Från 6 års ålder erbjuder vi flickor och pojkar kvalificerad redskapsgymnastik inom matta, hopp, räck och bom, där vi på ett roligt och inspirerande sätt låter barnen lära känna sin kropp och träna upp styrka, smidighet och teknik. 

Vi har basgrupper för olika åldrar, både för nybörjare och för dem som tränat lite längre. Vi har också två grupper som tränat många terminer och som är mer inriktade på tävling inom Kvinnlig AG.
Anmälan inför HT 2020
2020-07-31 12:02
Anmälan är nu stängd!

Alla barn- och redskapsgrupper är nu fulla för höstterminen 2020 och vårterminen 2021. Om det blir avhopp i grupperna så läggs de vakanta platserna ut på facebook-sidan.

Anmälan/bokning för höstterminen 2021 kommer läggas ut någon gång under sommaren 2021. Vi återkommer med mer info under våren. 
Läs nyhetsbrevet från Styrelsen
2020-04-13 20:43
Läs nyhetsbrevet från Styrelsen >>


Angående träningspaus: Som ni säkert redan vet pausar vi all barn & redskaps-träning april ut. Förhoppningsvis har läget vänt lite grann och vi kan hitta nya former för träning under maj, men vi återkommer när vi närmar oss.
Information med anledning av Corona-virus
2020-03-14 15:39

Vi vill informera att vår träning i Gråbo Gymnastikförening/Gymmix fortsätter tills vidare som vanligt.

Vi vet att det finns oro med anledning av pandemin som orsakats av Coronaviruset.

Vi har tagit del av flera olika informationskällor för att kunna fatta ett så genomarbetat beslut som möjligt grundat på den informationen som finns att tillgå idag den 14 mars 2020. (Några av dessa är myndigheter och Riksidrottsförbundet, se info i länk nedan.)


Det är givetvis upp till varje individ och familj att välja huruvida man vill komma till träningen eller ej, men vi ser ingen anledning att stänga ner möjligheten att träna för de som är friska och vill röra på sig.


Om du känner dig sjuk, eller om du har familjemedlemmar som är sjuka i något som kan liknas vid influensa, så ska du naturligtvis välja att stanna hemma för att inte föra smitta vidare till någon annan.

För övrigt påminner vi om att tänka lite extra på handhygienen.


Det vimlade av lila dräkter på tävlingen i helgen!
2019-04-29 09:07
Lördagen den 27 april deltog 26 gymnaster från våra tre tävlingsgrupper i Vårkampen i Alingsås! Det vimlade av lila dräkter i hallen, och våra gymnaster var minst sagt taggade i sina nya glittriga tävlingsdräkter! Att de tränat hårt under året som gått märktes tydligt då alla utvecklats väldigt mycket och gjorde fantastiska program och dessutom stod hela 9 av våra gymnaster på pallplatserna i steg 1-4!!!! ✨✨🤸‍♂️
Enormt glada gymnaster, och ledare!!!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer