SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Terminsstart!
2016-08-04 13:46

Välkomna alla barn och föräldrar till en ny härlig gymnastiktermin HT 2016! Vi står inför många spännande nyheter och utmaningar! 

Helgen vecka 34 drar de första träningarna igång! Vi kommer även bjuda in till ett föräldrarmöte i början av terminen. Mer info kommer.

Denna höst har vi också ambitionen att alla som vill ska kunna beställa föreningskläder till barnen och även att planera in ett läger, som vi tror att barnen skulle älska, och här behöver vi hjälpas åt. Mer information kommer.

Tanken är att vårt alldeles egna förråd ska stå klart i Lekstorpsskolans gymnastiksal under terminen och vi ser fram emot att förenkla både fram- och bortplockning av våra fina redskap och att slippa mötas av ett stökigt förråd varje gång vi kommer!

I maj öppnade vi anmälningen till höstens gymnastik under en vecka och det finns ett fantastiskt stort intresse för vår verksamhet! Så roligt tycker vi! Vi hoppas att kunna erbjuda så många barn som möjligt att delta och letar därför efter engagerade föräldrar som kan tänka sig att vara med som ledare och hjälpledare. Hör gärna av dig om just du skulle vara intresserad!

Nyhetsarkiv
Julläger i Alingsås!2018-01-14 12:45
Anmälningen är öppen2017-05-14 23:56
Terminsstart!2016-08-04 13:46