SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vår barngymnastik

Barngymnastik & lek, för pojkar och flickor. 3-5 år. Ljungviksskolan.

 

Detta är första kontakten med gymnastik för många barn. Vi ger barnen möjlighet att lära känna sin kropp och rörelseförmåga med hjälp utav redskap, bollar och lek. En förälder är med och hjälper sitt barn. Syskon som ej är med i gruppen får stanna med en annan vuxen utanför gymnastiksalen i respekt mot de gymnastiserande barnen.

Redskapsgymnastik & lek, för pojkar och flickor. 5-7 år. Ljungviksskolan.

Här utmanas barnen vidare med fler redskap, styrka och teknik samtidigt som inslagen av lek fortsätter. Tanken med gruppen är att den skall fungera som ett mellansteg innan man kan börja den större redskapsgymnastiken i Lekstorps gymnastikhall. 

Föräldrar får sitta med första gången, sedan önskar vi (om möjligt) att barnen lämnas ensamma tillsammans med ledaren för att lättare få lugn och ro samt kunna fokusera på sina övningar. Föräldrarna turas dock om att vara med på passen som hjälpförälder och bistår ledaren. Syskon som ej är med i gruppen får stanna med en annan vuxen utanför gymnastiksalen i respekt mot de gymnastiserande barnen.