SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Att tänka på

Kläder och skor 
Det funkar bäst om kläderna är mjuka och sitter tight, gärna gymnastiksdräkt eller liknande. Då får barnet bäst förutsättning att röra sig. På fötterna kan man med fördel vara barfota eller ha en gymnastikmockasin. OBS! Ej hårda tennisskor eller enbart strumpor. Med hårda skor kan barnet skada sig själv eller andra barn. Långt hår skall alltid vara uppsatt. 

Vatten 
Ta med vattenflaska till barnen så att det kan fylla på vid korta pauser.

Föräldrar och syskon
Föräldrar i 3-5 årsgrupperna är med och hjälper sitt barn. I 5-7-årsgrupperna är en förälder med under första tillfället men lämnar (om möjligt) barnet under kommande träningstillfällen. Ett par föräldrar per tillfälle hjälper barn och tränare under passet med att plocka fram/bort redskap och ibland vid någon träningsstation. Det innebär att man vid ett par tillfällen per termin är schemalagd som hjälpförälder och det är viktigt att komma/byta med någon annan för att verksamheten ska fungera. Syskon som inte är med i gruppen får stanna med en annan vuxen utanför gymnastiksalen i respekt mot de gymnastiserande barnen.