SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Redskapsgymnastik
Utmanande och rolig träning inom en av de mest populära sporterna!
 
Välkommen till Gråbo gymnastiks redskapsgymnastik. Från 6 års ålder erbjuder vi flickor och pojkar kvalificerad redskapsgymnastik inom matta, hopp, räck och bom, där vi på ett roligt och inspirerande sätt låter barnen lära känna sin kropp och träna upp styrka, smidighet och teknik. 
 
Vi har basgrupper för olika åldrar, både för nybörjare och för dem som tränat lite längre. Vi har också två grupper som tränat många terminer och som är mer inriktade på tävling inom Kvinnlig AG.
 
Det vimlade av lila dräkter på tävlingen i helgen!
2019-04-29 09:07
Lördagen den 27 april deltog 26 gymnaster från våra tre tävlingsgrupper i Vårkampen i Alingsås! Det vimlade av lila dräkter i hallen, och våra gymnaster var minst sagt taggade i sina nya glittriga tävlingsdräkter! Att de tränat hårt under året som gått märktes tydligt då alla utvecklats väldigt mycket och gjorde fantastiska program och dessutom stod hela 9 av våra gymnaster på pallplatserna i steg 1-4!!!! ✨✨🤸‍♂️
Enormt glada gymnaster, och ledare!!!
Snart öppnar anmälningen!
2019-04-29 08:55

Måndagen den 13 maj öppnar vi vår årliga anmälan till barn och redskapsgymnastik. 😃 den är öppen under hela vecka 20. Nästa anmälan är sedan i maj 2020.
Anmälningslänken läggs upp här på hemsidan samma minut som anmälan öppnar.
Vi vet inte i dagsläget hur många lediga platser vi har i varje åldersgrupp till höstterminen. Men vi vet att det brukar vara många barn som vill börja gympa och det är inte säker vi kan erbjuda alla plats. Det som begränsar oss är ledare och halltider.
Känner du någon som vill bli ledare eller hjälpledare? Förkunskaper är alltid bra med inget måste, viljan är viktigast, och vi utbildar. Vi behöver bli fler engagerade föräldrar 😀 eller ungdomar.

Att få komma med och träna på gymnastik borde vara varje barns rätt 🤸‍♂️🤸‍♂️

Tävling med stora framgångar för våra tjejer
2019-04-24 14:22
23 mars åkte våra gymnaster i steg 2, 3 och 4 till Ymer Cup i Borås! De splitter nya dräkterna var på och det glittrade om tjejerna! Ett helt års hård träning har gett resultat och i stegserie 3 stod hela tre av Gråbos gymnaster på pallen!!!
26 gymnaster tävlade i Uddevalla!
2018-12-07 23:39
Ladda album (+6 bilder) >>
1 december 2018 åkte 26 gymnaster från våra tre tävlingsgrupper till Uddevalla för att tävla! Det var en rekordstor tävling med närmare 150 gymnaster i Steg 1-4 som våra gymnaster tävlar i. Några tävlade för allra första gången och andra tävlade första gången på ett nytt steg. Dessutom gratulerar vi Tilda Rutberg som tog hem förstaplatsen i steg 2! 

Julläger i Alingsås!
2018-01-14 12:45
För andra året i rad åkte vi med våra tre tävlingsgrupper till Alingsås för ett tvådagars läger! Massor med härlig träning i den fina gymnastikhallen, god och välförtjänt mat i pauserna och en överlägsen vinst mot föräldrarna i stafetten på kvällen!
Nyheter från föreningen