Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
Anmälan för barn- och redskapsgymnastik öppnar för nya medlemmar 1 augusti.
2020-05-11 13:36
Håll utkik efter mer information längre fram!
Nyhetsbrev från Styrelsen - April 2020
2020-04-13 20:35

Gråbo - April 2020

Gymnastikvänner,

 

Här är ett nyhetsbrev för att hålla er informerade om vad som är på gång i föreningen. 

 

Som många av er känner till har barn- och redskapsgymnastiken ställt in träningarna april ut. Vi hoppas kunna återuppta någon form av träning för våra gymnaster efter aprils slut, och vi återkommer om formerna kring det när vi är där.

 

Även vår årliga uppvisning blir ledsamt nog inställd i år pga rådande läget men vi hoppas på nya tillfällen framöver i år för att gymnasterna ska få glänsa och visa sina kunskaper!

Vi påminner om datumet 15 april för beställning av saker hos Vera Sport, https://www.verasport.se/,  som ska gå till tryck (dvs kläder med vår logga) och eventuellt gymnastens namn. Nästa tillfälle för beställning av trycksaker är 15 september. Detta är bara en påminnelse om man inte vill vänta ända till hösten. Det finns aldrig köptvång! För frågor om leveranser, priser och annat kontakta  monica@verasport.se

Vi rear också som förening ut de grå luvtröjorna som finns kvar i stl xs, s och medium . Den har Gymnast tryckt över ryggen. Priset nu är 250kr. Ytterligare finns ett antal clubjackor - 3 st i stl 152 cl och 2 st i stl 140 cl -med  vår logga gråbo gymnastik tryckt på fel sida att köpa loss lite billigare, även dessa kostar 250kr. Kontakta Klädgruppenvia kladgruppen.grabogymnastik@gmail.com vid intresse och ange storlek som är intressant. Först till kvarn! Se bilder i nyheten nedan!

I styrelsen arbetar vi med att hitta sponsorer och söka bidrag, samt ser på möjligheter till försäljningar för att kunna utrusta hallen m redskap osv. Vi hoppas också kunna ordna läger för gymnasterna även nästa vinter, men vi behöver föräldrar från fler grupper som kan tänka sig att engagera sig i detta för att det ska bli av. Vänligen kontakta Karin Dahlgren  i styrelsen och anmäl intresse.

 

Vi behöver också bli fler engagerade föräldrar i föreningens olika grupper. Det finns mycket annat förutom att vara ledare som gör att föreningen och våra barn trivs, mår bra och att allt fungerar. Just nu behöver vi intresserade till marknadsgruppen som håller i hemsida och information till medlemmar. Är detta något du kan hjälpa till med så hör av dig till  Judith Buchar von Hofsten eller Malin Sand som båda är i valberedningen. Ytterligare finns det behov av intresserade och kunniga kring sponsring- hör gärna av er till någon i valberedningen. All hjälp är värdefull! 

Vuxengympan/ Gymmix fortsätter att hålla pass enligt schema, men med något färre deltagare. Om vädret tillåter så kör vi passen utomhus. Info läggs ut på hemsidan och Facebook. 

Årsmötet planeras till juni som tidigare och vi återkommer med formerna för detta.

 

Ta hand om varandra så ses vi senare i vår !

Glada gympahälsningar

Styrelsen 

Nyheter från våra grupper
GymMix, 24/05 12:24 
Barngymnastik, 11/05 13:38 
Redskapsgymnastik, 11/05 13:38 
Redskapsgymnastik, 13/04 20:43 
Barngymnastik, 13/04 20:35 
 
Sponsorer