SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
När öppnar anmälan för hösten?
2021-04-26 20:19

Vi kommer att öppna anmälan för nya gymnaster till höstterminen den 15 augusti. Det är just nu osäkert hur många platser som kommer finnas, och i vilka grupper. Det finns inte någon kölista att skriva upp sig på, utan håll utkik här eller på vår facebooksida för uppdaterad info.

 

Du som redan tränar med oss ska anmäla ditt intresse för att vara kvar under hösten till din ledare senast den 15 juni.

Köpa gymnastikkläder, vattenflaskor mm
2021-03-11 14:44

Vi samarbetar med Vera sport, som är en leverantör av föreningskläder. Har du inte har konto där sedan tidigare behöver du skapa en inloggning för att kunna beställa.

 

För att hålla ihop beställningarna är det följande datum som gäller för att lägga din beställning:

  • 15 februari
  • 15 april
  • 15 september
  • 15 november

Vi har även 10% på allt övrigt sortiment vad gäller sportkläder. Då kan du handla när du vill, och behöver inte förhålla dig till datumen ovan.

 

Till Vera sports webbshopp
Vid ev problem med inloggning osv maila info@verasport.se 

 

Köp vattenflaskor, mössor, hoodies och jackor i Lekstorpshallen

Vi har även några produkter som finns till försäljning i Lekstorpshallen. Där finns lila vattenflaskor och tunna bomullsmössor med logga. Det finns också några hoodies och föreningsjackor sedan tidigare. Föreningsjackorna har loggan på "fel sida" därav det något billigare priset.

 

Flaskor: 60 kr

Mössor (onesize): 100 kr.

Jackorna: finns i stl 152 (3 st) och 140 (2st) och kostar 200 kr st. 

Hoodies: finns i XS (några få), S och M och säljs för 175 kr st. De finns i Lekstorpshallens gymnastikförråd.

 

Prata med din ledare om du vill köpa i samband med gymnastiken. 

Betalning görs med Swish, numret står på kartongen.


När öppnar anmälan till gymnastiken?
2021-03-10 20:08

Det finns ett stort intresse för att börja träna gymnastik hos oss. Det är vi väldigt glada för! Just nu är alla grupper fulla men vi hoppas kunna erbjuda fler platser under hösten.

 

Det går inte att skriva upp sig på väntelista utan håll utkik efter ny info här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Nyheter från våra grupper
GymMix, 24/01 21:48 
GymMix, 22/11 15:31 
GymMix, 22/11 10:41 
GymMix, 09/11 16:44 
GymMix, 31/08 14:36