Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har funnits i över 50 år och har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen bedriver sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan, Lekstorpsskolan och Röselidsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år samt redskapsgymnastik för barn från 6 år och uppåt. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
High Five
2018-12-17 14:54

I Sverige deltar nio av tio barn någon gång i idrottsverksamhet i föreningsregi. Idrott är för de allra flesta glädje, sammanhållning och kamratskap. För många barn och ungdomar är idrotten en stor och viktig del av livet. Men, precis som i skolan och övriga samhället förekommer mobbing, kränkningar och diskriminering.

Genom att certifiera oss i High Five, önskar Gråbo gymnastik att vara med och bidra till att skapa förutsättningar till en trygg idrott som är fri från mobbning, kränkningar och diskriminering. I samarbete med Rädda Barnen och SISU Idrottsutbildarna har vi skapat en konkret handlingsplan  att ta till för att förebygga, upptäcka och hantera mobbning och kränkningar i verksamheten.

Handlingsplanen bygger på dokumenten:  • Idrotten vill

  • Barnkonventionen

  • Gråbo gymnastiks värdegrund


Alla ledare i föreningen ska utbildas i vad High Five innebär. Det finns en arbetsgrupp som på sikt kommer att jobba på olika sätt för att öka kunskapen.


26 gymnaster tävlade i Uddevalla!
2018-12-07 23:20
1 december 2018 åkte 26 gymnaster från våra tre tävlingsgrupper till Uddevalla för att tävla! Det var en rekordstor tävling med närmare 150 gymnaster i Steg 1-4 som våra gymnaster tävlar i. Några tävlade för allra första gången och andra tävlade första gången på ett nytt steg. Dessutom gratulerar vi Tilda Rutberg som tog hem förstaplatsen i steg 2! 


Nyheter från våra grupper
GymMix, 13/01 14:53 
GymMix, 03/01 12:08 
Barngymnastik, 16/12 21:20 
Redskapsgymnastik, 07/12 23:39 
Barngymnastik, 28/10 22:39 
 
Sponsorer