Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
ÄR DU EN AV VÅRA NYA LEDARE? 😃✨
2020-07-08 08:22

Vi har alltid stort söktryck till våra gymnastikgrupper i alla åldrar och vi söker nu fler ledare och hjälpledare till höstens grupper, framförallt gällande nybörjare.

Vi har 350 aktiva barn i åldern 3-15 år och 60 aktiva ledare, och varje år söker över 200 nya träningsglada barn för att börja gympa hos oss. 

Gråbo Gymnastik är en förening under Svenska Gymnastiksförbundet. 

En förutsättning för att bedriva redskapsgymnastikär att det finns vuxna som vill vara ledare. Man behöver inte ha förkunskaper, alla kan lära sig och föreningen står för utbildningar och vi har dessutom många erfarna ledare där alla hjälps åt. 🌟

Gråbo Gymnastik är angelägna om att vi vill kunna erbjuda gymnastiksträning till alla barn som vill gympa, vilket borde vara alla barns rättighet såklart😍. Men det är en stor utmaning, så vi behöver just din hjälp för att kunna ta emot fler barn från kön i höst.

Som ledare i föreningen får ditt barn garanterat plats i den grupp du är med i.

Nästa höst 2021 kommer vår egna specialutrustade hall i nya Hjällsnäshallen stå klar och då vill kunna erbjuda ännu mer träningsmöjligheter och har tillräckligt med ledare efter barnens önskningar och behov. Vi kommer då att ha en Västergötlands mest moderna gymnastikshall just i Gråbo 👌✨✨

Anmäl ditt intresse via länken nedan redan idag, eller senast 20 juli, så skall vi berätta mer om vår träning och verksamhet och du kan då fatta ditt beslut. Dela gärna om du känner någon som du tror skulle vilja vara med 😃


https://sportadmin.se/form/form.asp?ID=%7BF3EC1AFD-5160-4DA3-BF77-9CB5C56118AB%7D


(Anmälan för barn till höstterminen öppnar den 1 aug, då länk via hemsidan) 

Sommarträning med Gymmix Gråbo
2020-05-26 21:55

Välkomna till sommarträning med Gymmix Gråbo! Vi erbjuder gratis träning utomhus hela sommaren för allmänheten. Ingen föranmälan behövs. 

På måndagar kommer vi hålla till på gräsplanen mellan Röselidsskolan och Hjällsnäshallen klockan 19-20. På torsdagar är det på/runt utegymmet bakom Lekstorpsskolan som gäller klockan 19-20. Det kan dyka upp några extrapass under sommaren så håll koll på hemsidan och Facebook för uppdateringar. Det samma gäller angående vädret. Vi hoppas såklart på en solig och härlig sommar, men om det skulle bli regn kan det hända att vi byter dag för passet eller i värsta fall ställer in.

På grund av rådande situation med Corona-pandemin har vi en del att ta hänsyn till. Självklart är man både som ledare och deltagare frisk när man går på passet och under passet är vi alla måna om att hålla avstånd till varandra. Vill man använda matta så tar man med sig sin egen. På yogapassen är det en fördel att både ha matta och filt med sig.

Har ni frågor angående passen eller något annat så får ni gärna skriva till oss via Facebook eller prata med oss på passen.

Vi ser fram emot en härlig aktiv sommar tillsammans med er! 


Preliminärt schema finns under fliken Våra träningspass på Gymmix-sidan.Nyheter från våra grupper
GymMix, 24/05 12:24 
Barngymnastik, 11/05 13:38 
Redskapsgymnastik, 11/05 13:38 
Redskapsgymnastik, 13/04 20:43 
 
Sponsorer