Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
Sommarlovsläger
2019-06-20 16:57
Under sommarlovet har kommunen ett samarbete med föreningslivet i Lerum, och i år har vi kunnat erbjuda barn och ungdom i åldrarna 7-12 år sommaskola tillsammans med Visit Lerum.
Under 3 fartfyllda dagar har gymnaster i åldrarna 7-12 år tränat gymnastik med Gråbo gymnastikförening. Gymnasterna har fått träna smidighet, styrka, lekt, dansat och fått testa på de 4 olika redskapen, bom, barr, hopp och fristående. Det har krävts mycket mod vilket gymnasterna verkligen visat! 
Vi stänger tyvärr anmälningen igen - fler anmälningar än någonsin!
2019-05-13 20:43
Vi är otroligt glada att så många barn längtar efter att börja i gymnastik🤸‍♂️! Tyvärr kommer vi inte ha möjlighet att ta emot alla som vill, då vi efter knappt ett dygn fått in fler anmälningar än någonsin innan!!! Vi har därför beslutat att stänga anmälningsformuläret redan idag eftersom det redan nu är mer än fullt. Vi är otroligt ledsna att vi kommer göra många besvikna!! 

Utmaningen är att vi inte har tillräckligt många ledare och/eller att vi inte hinner utbilda nya ledare i takt med den stora efterfrågan. Vi har dessutom ont om halltider i de lokaler vi kan använda för gymnastiken. Ni som har anmält er får besked innan augusti om ni fått en plats. Ni ska veta att vi kämpar hårt för att kunna erbjuda så många barn som möjligt chansen att gå i gymnastik!!!
Nyheter från våra grupper
GymMix, 08/09 20:40 
Redskapsgymnastik, 31/07 22:02 
Redskapsgymnastik, 29/04 08:55 
Barngymnastik, 29/04 08:55 
Redskapsgymnastik, 24/04 14:22 
 
Sponsorer