Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
Riktlinjer för Gråbo gymnastikförening relaterat till Covid -19.
2020-08-16 21:34


Under våren 2020 ställde Gråbo gymnastikföreningar in flera träningar och några träningspass förlades utomhus på grund av den rådande pandemin. Situationen är fortfarande allvarlig men vissa lättnader i myndigheternas restriktioner har lett fram till att styrelsen har beslutat att under hösten 2020 hålla gymnastikträningar inomhus. Föreningen kommer att följa utvecklingen och anpassa föreningens träningar och aktiviteter utifrån de riktlinjer som gymnastikförbundet och Folkhälsomyndigheten kommer med. Det är oerhört viktigt att vi alla hjälps åt och tar ansvar för att minska risken för smittspridning vid träningstillfällen.

Folkhälsomyndigheten har från och med den 14 juni tagit bort rekommendationen om att inte genomföra tävlingar och matcher samt rekommendationen om att undvika närkontakt. Det innebär bland annat att all passning nu är tillåten vilket underlättar mycket för oss och våra träningar.

Nedanstående regler och riktlinjer har tagits fram utifrån gällande riktlinjer från Gymnastikförbundet och Folkhällsomyndigheten:

Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta i träning utan stanna hemma. För att få komma tillbaka till träning ska man ha varit symptomfri i två dagar.

Symptom på Covid -19 är: hosta. Feber, andningsbesvär, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående, värk i muskler och leder, magont och diarré, förlorat lukt eller smaksinne.

Att tänka på för ledare, föräldrar och gymnaster:

· Kom frisk till träningen.

· För att minimera antalet personer i lokalen lämnas gymnasterna av utanför gymnastikhallen. För barn i de yngre åldrarna och där det krävs att förälder är med som hjälpförälder går det bra att följa med sitt barn in.

· Avseende vuxengymnastiken/Gymmix kommer antalet deltagare per pass att begränsas. Vid pass i Lekstorp 20 personer och i Ljungvik 20 personer.

· Kom ombytt till träningen.

· Byt om och duscha hemma.

· Tvätta och sprita händerna innan och efter träning. Handsprit kommer att finnas tillgängligt i gymnastiksalarna.

· Rengöring av redskapen kommer att ske i den mån det går. Spray och tvättservetter kommer att finnas tillgänglig i gymnastiksalarna.

· Ta med egen vattenflaska.

· Håll avstånd och undvik fysisk kontakt i hall och omklädningsrum


Väl mött!

Styrelsen i Gråbo gymnastikförening

Anmälan, Barn- Redskap- och Truppgymnastik
2020-08-01 00:01
Anmälan är nu stängd!

Alla barn- och redskapsgrupper är nu fulla för höstterminen 2020 och vårterminen 2021. Om det blir avhopp i grupperna så läggs de vakanta platserna ut på facebook-sidan.
Anmälan/bokning för höstterminen 2021 kommer läggas ut någon gång under sommaren 2021. Vi återkommer med mer info under våren. 
Nyheter från våra grupper
GymMix, 24/01 21:48 
GymMix, 23/01 20:15 
GymMix, 22/11 15:31 
GymMix, 22/11 10:41 
GymMix, 09/11 16:44 
 
Sponsorer