SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
Köpa gymnastikkläder, vattenflaskor mm
2021-03-11 14:44

Vi samarbetar med Vera sport, som är en leverantör av föreningskläder. Har du inte har konto där sedan tidigare behöver du skapa en inloggning för att kunna beställa.

 

För att hålla ihop beställningarna är det följande datum som gäller för att lägga din beställning:

  • 15 februari
  • 15 april
  • 15 september
  • 15 november

Vi har även 10% på allt övrigt sortiment vad gäller sportkläder. Då kan du handla när du vill, och behöver inte förhålla dig till datumen ovan.

 

Till Vera sports webbshopp
Vid ev problem med inloggning osv maila info@verasport.se 

 

Köp vattenflaskor, mössor, hoodies och jackor i Lekstorpshallen

Vi har även några produkter som finns till försäljning i Lekstorpshallen. Där finns lila vattenflaskor och tunna bomullsmössor med logga. Det finns också några hoodies och föreningsjackor sedan tidigare. Föreningsjackorna har loggan på "fel sida" därav det något billigare priset.

 

Flaskor: 60 kr

Mössor (onesize): 100 kr.

Jackorna: finns i stl 152 (3 st) och 140 (2st) och kostar 200 kr st. 

Hoodies: finns i XS (några få), S och M och säljs för 175 kr st. De finns i Lekstorpshallens gymnastikförråd.

 

Prata med din ledare om du vill köpa i samband med gymnastiken. 

Betalning görs med Swish, numret står på kartongen.


När öppnar anmälan till gymnastiken?
2021-03-10 20:08

Det finns ett stort intresse för att börja träna gymnastik hos oss. Det är vi väldigt glada för! Just nu är alla grupper fulla men vi hoppas kunna erbjuda fler platser under hösten.

 

Det går inte att skriva upp sig på väntelista utan håll utkik efter ny info här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Viktigt gällande träning våren 2021
2021-02-21 20:13
Tillsammans hjälps vi åt att skapa säkra träningstillfällen. Det har hittills fungerat väldigt bra men i samband med att terminen dragit igång vill vi ändå påminna lite extra! 

  • Hämtning och lämning utanför omklädningsrummet.
  • Alla spritar sig innan man går in på träningen.
  • Man stannar hemma vid minsta symptom. 
  • Barn/personer som är med i smittspårningsprogram följer de direktiv som kommer via VG Region och skolan, dvs är inte med på träning under två veckor. Detta gäller också hjälpföräldrar till gymnaster som är med i smittspårning.
  • Finns en smittad i familjen – eller misstanke om smitta – ska man inte heller går till gymnastikträningen även om man själv känner sig frisk.

Vi har också bara en grupp i gymnastikhallen åt gången och olika omklädningsrum används för gruppen innan och efter för att minska möten mellan grupperna.

Nyheter från våra grupper
GymMix, 24/01 21:48 
GymMix, 22/11 15:31 
GymMix, 22/11 10:41 
GymMix, 09/11 16:44 
GymMix, 31/08 14:36