Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
Länk till anmälningen för Barn- Redskap- och Truppgymnastik
2020-08-01 00:01
Anmälan är nu stängd!

Anmälan är troligtvis endast öppen 1-2 augusti, då vi brukar få många anmälningar och har begränsat antal platser, speciellt för vissa åldrar. 

Vi söker även fler ledare, som är en förutsättning för att kunna ta emot fler nya gymnaster. Anmäl visat intresse då du anmäler ditt barn. Som ledare är man alltid i sitt barns grupp.
Anmälningen öppnar 1/8
2020-07-31 12:09

Anmälan till våra barn och redskapsgrupper är öppnar nu på lördag 1 aug kl 00.00
Länk finns då på förstasidan på vår hemsida
www.grabogympan.se 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️


Anmälan är troligtvis endast öppen 1-2 augusti, då vi brukar få många anmälningar och vi har begränsat antal platser, speciellt för vissa åldrar. 


Vi söker även fler ledare, som är en förutsättning för att kunna ta emot fler nya gymnaster. Anmäl visat intresse då du anmäler ditt barn. Som ledare är man alltid i sitt barns grupp.

Nyheter från våra grupper
Barngymnastik, 31/07 12:07 
Redskapsgymnastik, 31/07 12:02 
GymMix, 26/07 16:49 
GymMix, 24/05 12:24 
Barngymnastik, 11/05 13:38 
 
Sponsorer