SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. Föreningen bedriver främst sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan och Lekstorpsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
Viktigt gällande träning våren 2021
2021-02-21 20:13
Tillsammans hjälps vi åt att skapa säkra träningstillfällen. Det har hittills fungerat väldigt bra men i samband med att terminen dragit igång vill vi ändå påminna lite extra! 

  • Hämtning och lämning utanför omklädningsrummet.
  • Alla spritar sig innan man går in på träningen.
  • Man stannar hemma vid minsta symptom. 
  • Barn/personer som är med i smittspårningsprogram följer de direktiv som kommer via VG Region och skolan, dvs är inte med på träning under två veckor. Detta gäller också hjälpföräldrar till gymnaster som är med i smittspårning.
  • Finns en smittad i familjen – eller misstanke om smitta – ska man inte heller går till gymnastikträningen även om man själv känner sig frisk.

Vi har också bara en grupp i gymnastikhallen åt gången och olika omklädningsrum används för gruppen innan och efter för att minska möten mellan grupperna.

🤸‍♂️🤸‍♂️Vill ditt barn börja träna gymnastik?
2021-01-31 21:53

På måndag 1 februari kl 18:00 kommer vi att släppa de få platser som finns kvar i våra grupper.

Anmälningslänk dyker upp här på vår förstasida på måndag kl 18.00. 


Alla våra grupper har namn med en färg, och är indelade framförallt efter ålder. Så önskar du någon speciell grupp, ev med kompis, håll utkik efter den färgen. 

Du anmäler dig direkt i den gruppen som passar och ser då dag och tid när gruppen tränar, samt betalar på samma gång.

Det finns endast ca 20 platser totalt i 6-8 olika redskapsgrupper, för barn födda 2014 -2005.

En del grupper har inga lediga platser. 

Det kan vara så att för vissa åldrar finns endast enstaka platser.

Totalt tränar mer än 350 barn i vår förening, välkommen du med.


Träningsavgift är 750kr för 15ggr.

Nyheter från våra grupper
GymMix, 24/01 21:48 
GymMix, 22/11 15:31 
GymMix, 22/11 10:41 
GymMix, 09/11 16:44 
GymMix, 31/08 14:36