Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har funnits i över 50 år och har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen bedriver sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan, Lekstorpsskolan och Röselidsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år samt redskapsgymnastik för barn från 6 år och uppåt. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning med flera olika pass att välja mellan under veckan.
Anmälningen är nu stängd!
2017-05-21 23:11
Nu stänger vi återigen anmälan för barn- och redskapsgymnastik. Vi har fått in ett stort antal anmälningar och gör så gott vi kan för att skapa plats åt fler i vår förening! Härligt att så många barn vill träna gymnastik!!! 

Till alla er som anmält ert barn under veckan, hör vi av oss innan den 1 augusti med svar om eventuell plats, grupp och tid. Ni som anmält intresse som ledare kommer bli kontaktade under juni för mer info.

Eftersom vi har stor efterfrågan på våra platser har vi enbart möjlighet att ta emot anmälningar under begränsade perioder. Under några dagar i november 2017 öppnar vi enbart anmälan i mån av lediga platser i befintliga grupper. I maj 2018 öppnar anmälan för nya och gamla grupper. Mer info kommer.
Anmälningen är öppen
2017-05-14 11:08
Under vecka 20 den 15-21 maj, öppnar vi anmälningen inför hösten 2017 för bargymnastik 3-5 år och redskapsgymnastik från 6 år och uppåt, både nybörjargrupper och fortsättningsgrupper.

Anmäl ditt barn här: 

Eftersom vi har stor efterfrågan på platser söker vi nya hjälpledare och ledare för att kunna ta emot så många barn som möjligt! Är du som förälder intresserad av att engagera dig i ditt barns stora intresse? Du får vägledning, utbildning och hjälp från föreningen att komma igång och ditt barn får förtur i kön! 

(Barn som redan har plats i våra grupper och som meddelat ledaren att de vill fortsätta behåller naturligtvis sin plats.)
Nyheter från våra grupper
Redskapsgymnastik, 14/05 23:56 
Barngymnastik, 14/05 23:55 
Redskapsgymnastik, 24/04 14:16 
Redskapsgymnastik, 24/04 14:08 
Redskapsgymnastik, 17/03 14:39 
 
Sponsorer