Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har funnits i över 50 år och har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen bedriver sin verksamhet i gymnastiksalarna på Ljungviksskolan, Lekstorpsskolan och Röselidsskolan i Gråbo.

För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år samt redskapsgymnastik för barn från 5 år och uppåt. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.

Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning med flera olika pass att välja mellan under veckan.
Ny hemsida
2016-09-19 13:42

Välkommen till Gråbo Gymnastikförenings nya hemsida!

Under våren bytte vår föreningen namn från Gråbo Kvinnliga Gymnastikförening till det lite kortare "Gråbo gymnastikförening". Vi har i dagsläget tre aktiva verksamhetsdelar, "Barngymnastik", "Redskapsgymnastik" och "GymMix" som har varsin flik högst upp med specifik information och ett eget nyhetsflöde. På fliken för "Föreningen" finner du övergripande och allmän information om hela föreningen.

Barngymnastiken och redskapsgymnastiken har fått en ny logga och vi kallar den delen för Gråbo Gymnastik. Lila är den färgen våra gymnaster haft på sina dräkter sedan tidigare och vi har därför valt att ta in den i den grafiska profilen. I höst har vi dessutom tagit fram en ny lila gymnastikdräkt. Läs mer under "Redskapsgymnastik"

Vuxenträningen går under GymMix-konceptet som är ett välkänt koncept från Gymnastikförbundet. GymMix har en egen logga. 
Nyheter från våra grupper
Redskapsgymnastik, 16/09 15:59 
GymMix, 30/08 12:14 
GymMix, 22/08 15:27 
Redskapsgymnastik, 22/08 14:40 
GymMix, 08/08 09:33 
Barngymnastik, 04/08 14:57