SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

GymMix - Investera i dig själv och din hälsa!

GymMix Gråbo anordnar träningspass med varierad träning för hela kroppen. Med ett GymMix terminskort har du möjlighet att delta på vilka pass du vill under terminen som är 15 veckor lång med start måndag vecka 37.  Du kan använda friskvårdscheckar från kommunen hos oss! 

 

Vi kommer under hösten att hålla våra träningspass inomhus i Ljungviksskolan.

Se höstens schema under "Våra träningspass" eller via länken nedan.

 

Gråbo Gymnastikförening - GymMix (grabogympan.se)

 

Läs mer om medlemskap & priser

 

 

Välkommen!

 

Preliminärt schema, utomhusträning
2021-08-15 10:40

Vecka 36:

Måndag kl.19- Utomhusträning med Malin 

Torsdag kl.19- Utomhusträning med Malin 

 

Alla är välkomna! 

Utomhusträningen fortsätter!
2021-08-07 08:51

Vi bjuder på fortsatt utomhusträning till och med vecka 36, med start måndagen den 9/8. Vi håller till vid Lekstorpsvallen på måndagar och torsdagar kl. 19. Pass/ ledare kommer att variera och vi kan komma att ändra dagar beroende på väder. 
Ändringar och annan info uppdateras här på hemsidan och på Facebooksidan Gråbo Gymmix. 

Träningen är kostnadsfri och vi ser gärna lite nya deltagare, så var inte rädda att bjuda med familj, vänner, grannar etc. 

Välkomna!

Träning våren 2021
2020-11-22 15:31
Hej!

Vi har ju, under vintern, fortsatt vår verksamhet med träning utomhus och det har känts bra att kunna erbjuda detta till er som velat fortsätta hos oss, trots pandemin. Nu har vi haft ett par veckors uppehåll, relaterat till jul-helger och ishalka, men vi har för avsikt att starta upp utomhus igen i vecka 4. 
Vi kommer att erbjuda träning 2-3 dagar i veckan under ca 20 veckor i vår, för endast en symbolisk summa på 100 kr. Nytillkomna gymnaster får gå in på hemsidan och anmäla sig, och en faktura-avisering på 100 kr skickas då ut via mail. Ni som betalat medlemsavgiften är redan inne i medlemssystemet och får automatisk en faktura under nästa vecka.


Vi kommer, varje söndag, att uppdatera kommande veckas träningspass på hemsidan och facebook där vi skriver vilka dagar, vilken plats och vilka tider vi kör. Dagar och plats kan variera beroende på väder/underlag, och ledare/pass varierar i viss mån beroende på vilka dagar som är lämpliga att köra.

Om Lerums kommun ändrar sina restriktioner under våren och väljer att hyra ut hallarna till oss igen så kommer vi självklart att köra en del pass inomhus. Men fram tills dess hoppas vi att ni tar på er lite extra kläder och kommer ut i friska luften med oss. :-)

Välkomna till Gymmix Gråbo vårterminen 2021.

// Malin, Theres, Lena, Janna och Lotta


Nyheter från föreningen
Föreningen, 15/08 09:22 
Föreningen, 09/08 20:54