SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GymMix - Investera i dig själv och din hälsa!

GymMix Gråbo anordnar träningspass med varierad träning för hela kroppen. Med ett GymMix terminskort har du möjlighet att delta på vilka pass du vill under terminen som är 15 veckor lång med start måndag vecka 3. Du kan använda friskvårdscheckar från kommunen hos oss! 


Jubileumserbjudande!

I år fyller vi hela 60 år! Det vill vi självklart fira med ett riktigt bra erbjudande! Under våren 2021 kan du träna för endast 100 kr. Just nu kör vi utomhus och om hallarna får öppna för vuxenträning igen så kommer vi även lägga till inomhuspass.


Läs mer om medlemskap & priser


Vi erbjuder just nu endast utomhusträning 2-3 dagar/vecka. Se separat schema. 


Välkommen!

Preliminärt Schema, v.19
2021-01-24 21:48

Ny vecka, nya möjligheter att köra pass utomhus! 😃

Vi kör följande dagar om vädret tillåter:

 

Tisdag 11/5: Malin kör pass kl.19 bakom Ljungviksskolan.

 

Torsdag 13/5: Lotta kör pass kl. 19 bakom Ljungviksskolan. Ta med matta.

 

Söndag 16/5: Theres kör pass kl.18:00 på utegymmet vid Lekstorpsvallen.

 

Välkomna!

Träning våren 2021
2020-11-22 15:31
Hej!

Vi har ju, under vintern, fortsatt vår verksamhet med träning utomhus och det har känts bra att kunna erbjuda detta till er som velat fortsätta hos oss, trots pandemin. Nu har vi haft ett par veckors uppehåll, relaterat till jul-helger och ishalka, men vi har för avsikt att starta upp utomhus igen i vecka 4. 
Vi kommer att erbjuda träning 2-3 dagar i veckan under ca 20 veckor i vår, för endast en symbolisk summa på 100 kr. Nytillkomna gymnaster får gå in på hemsidan och anmäla sig, och en faktura-avisering på 100 kr skickas då ut via mail. Ni som betalat medlemsavgiften är redan inne i medlemssystemet och får automatisk en faktura under nästa vecka.


Vi kommer, varje söndag, att uppdatera kommande veckas träningspass på hemsidan och facebook där vi skriver vilka dagar, vilken plats och vilka tider vi kör. Dagar och plats kan variera beroende på väder/underlag, och ledare/pass varierar i viss mån beroende på vilka dagar som är lämpliga att köra.

Om Lerums kommun ändrar sina restriktioner under våren och väljer att hyra ut hallarna till oss igen så kommer vi självklart att köra en del pass inomhus. Men fram tills dess hoppas vi att ni tar på er lite extra kläder och kommer ut i friska luften med oss. :-)

Välkomna till Gymmix Gråbo vårterminen 2021.

// Malin, Theres, Lena, Janna och Lotta


Träning inomhus inställd!
2020-11-22 10:41
Hej!

Gymmix Gråbo har jobbat hela våren, sommaren och hösten för att vi ska kunna bedriva säker träning för er som velat fortsätta motionera med oss. Ni har varit fantastiskt stöttande och förstående för att förutsättningarna inte varit de normala, och vi har tyckt att det varit både roligt och viktigt att göra vårt bästa för er. 
Som ni vet så kommer det nya restriktioner nästa vecka gällande hur många personer som får vistas inomhus. I samband med detta har kommunen uttryckt önskemål om att vi inte ska vistas i deras lokaler för att bedriva träning för vuxna (över 15 år). Det innebär alltså att från nästa vecka (23/11) kommer vi inte att kunna ses i salarna längre. Vi är såklart väldigt ledsna över den rådande situationen, men vi hoppas att vi kan ses på riktigt igen till vårterminen.

Vi kommer att lägga ut hemma-träningspass på hemsidan/facebooksida, och vi kör utomhuspass i den mån vi kan och vädret tillåter. Så gör plats i vardagsrummet för träning, eller ta på dig lämpliga kläder och häng med ut i naturen. :-)

 Uppdatering kring kommande veckors pass kommer att finnas på hemsidan på söndagskvällarna. 

Ta hand om er!

Mvh Janna, Maiki, Theres, Lena, Malin och Lotta
Nyheter från föreningen
Föreningen, 26/04 20:19