SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

GymMix - träning för alla!

GymMix Gråbo har en lång tradition av att erbjuda träning för alla, både nybörjare och träningsvana. Vi tycker att träning ska vara både roligt och ge dig den utmaning du vill ha.

 

Hos oss tränar du med erfarna ledare som kör träningspass med varierad träning för hela kroppen.

 

Träna för endast 1500 kr/år!

Välj det upplägg som passar dig bäst. Med ett GymMix träningskort kan du träna fritt under 11 månader/år (vi tar en kort paus mitt i sommaren). Du kan också välja halvårskort för 850kr/termin eller 10-kort för 500 kr. En medlemsavgift på 100 kr per år tillkommer.

 

Du kan använda friskvårdscheckar från kommunen hos oss! 

 

Här kan du se våra pass. Vi kör fem pass i veckan i Lekstorpsskolan. Under sommaren kommer vi även att träna utomhus. 

 

Läs mer om medlemskap & priser

 

Välkommen!

 

Ändring i schemat v. 16
2024-04-16 22:06

På torsdag den 18/4 byter vi ledare. Malin kör någon form av funktionell träning kl. 19.

 

Välkomna!

NYHET! Zumba på fredagar!
2024-04-01 11:44

Nu har vi fått tillskott i vår träningskalender! På fredagar mellan kl. 18-19 i Lekstorpsskolan (start 19/4) kommer Clare O´brien att bjuda på Zumba-pass.

Zumba är dansbaserad gruppträning med rörelser till bland annat latinsk pop, världsmusik och radio-hits. En rolig utmaning och ett bra komplement till styrketräningen.

 

Under april månad bjuder vi på gratis provträning av Zumba (19 + 26/4). Ta med dig vänner, bekanta, släkt eller kollegor.

 

Välkomna!