SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap!
 
Vi erbjuder träning för alla från 3 år och uppåt. För åldrarna 3-5 år har vi barngymnastik där en vuxen är med vid varje tillfälle. Från 6 år erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men även Truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar.
 
Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
 
 
Föreningen bedriver främst sin verksamhet i Hjällsnäshallen där vi har en alldeles egen gymnastikhall Gymnasten, men också i Lekstorpsskolan i Gråbo. 
 
Anmälan
I barn-, trupp- och redskapsgymnastik tar vi in nya gymnaster i regel endast på höstterminen. Kring årsskiftet släpper vi eventuellt lediga ströplatser inför våren.

Tider för släpp av platser kommuniceras här på hemsidan samt på Instagram och Facebook. Det finns ingen kö, man bokar sin plats då anmälan är öppen.
 
Lovgymnastik för nybörjare och gymnaster
2024-06-28 14:38

Våra lovläger passar både nybörjare och de som redan tränar gymnastik. Barnen får öva på hopp, barr, bom och matta. Det blir också lekar och annan rörelseutveckling.

 

Övningarna anpassas till barnets nivå och det kommer vara roligt även för gymnaster som har kommit en bit i sin träning. Men det är bra att veta att vi inte kommer att göra några akrobatiska hopp som t ex flickis, eller hoppa mellan barrarna. 

 

Träningen leds av några av våra äldsta gymnaster som också är vana, utbildade ungdomsledare. 

 

I augusti kör vi läger vecka 32 och 33. Måndag - onsdag, en förmiddagsgrupp, en eftermiddagsgrupp

 

Anmälan för läger v 32 stänger tisdag 30/7 kl 12

Anmälan för läger v 33 stänger tisdag 6/8 kl 12

 

Läger v 32, Födda 2015-2017

5 - 7 aug kl 9:00-12.00 

 

Läger v 32, Födda 2012-2014

5 - 7 aug, kl 13:30-16:30

Läger v 33, Födda 2015-2017

12 - 14 aug kl 9:00-12.00 

 

Läger v 33, Födda 2012-2014

12 - 14 aug, kl 13:30-16:30

 

Plats: Gymnasten, Hjällsnäshallen i Gråbo

Pris : 400 kr betalas i samband med anmälan

 

Till anmälan

Anmälan för hösten öppnar 23 juni kl 19.00
2024-06-19 19:32

Snart öppnar vi anmälan för hösten för barn-, trupp- och redskapsgymnastik. 

 

Du kan gå in i redan nu och se vilka tider och grupper som det kommer gå att anmäla sig till. Du ser grupperna genom att gå in på anmälningslänken längre ner. Fram till 23 juni kl 19.00 kan man endast se vilka grupper och träningstider som är aktuella. 

 

Terminsstart är ca vecka 36 och vi tränar till ca början av december. 

Platsen betalas direkt. Kostnad för terminen? Läs mer här 

 

Tips! Förbered gärna detta i förväg:

  1. Fyll i din mejladress och klicka på Logga in.
  2. Välj: Lägg till Ny deltagare
  3. Fyll i personuppgifter

Viktig info:

  • Tränings- och medlemsavgift kan inte återbetalas efter terminens start.
  • Det är tyvärr inte möjligt att senare byta mellan grupper eller ställa sig i kö för en grupp. 
  • Grupp väljs utifrån vilket år ditt barn är fött. Vi har i nuläget ingen möjlighet att vara flexibla med åldersindelning. Barn som anmäls till en grupp för en annan ålder kommer tyvärr inte att kunna få behålla sin plats. 
  • Om alla grupper i ditt barns ålder är fulla så får du gärna anmäla dig till en reservlista. Då finns möjlighet att bli kontaktad om det blir sena avhopp.
  • Flickor och pojkar kan anmäla sig till samtliga grupper, om inte annat anges. 

Till anmälan och gruppöversikt

LÖPARGRUPP– start 14 maj
2024-05-07 18:40

Välkommen att anmäla dig till en kurs med fokus på löpteknik och funktionell löpstyrka för en hållbar livsstil, där alla kan hitta sin nivå och utmana sig där. Det handlar både om att komma igång med bra och stark löpteknik samt bli en hållbar löpare som kan njuta av löpning utan skador. Vi kommer inte att springa några längre distanser och alla kan delta utifrån sin nivå, det passar alltså både dig som ser dig som en nybörjare och dig som är en mer erfaren löpare.

Kursledare är Josefine Bergh, utbildad PT och löpcoach. Hon har stor erfarenhet av att leda träningsgrupper och till vardags arbetar hon som brandman.

Datum tisdagar 14 maj- 25 juni kl 19:10-20:00 - 7 tillfällen

Samling - i Actionparken/Röselidskolan i Gråbo

Pris 450kr, max 20 deltagare

Anmälan senast den 12 mars


Anmäl dig genom att klicka här

 

Vill du veta mer? Kontakta oss på gymnastikgrabo@gmail.com