SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Medlemsavgift och betalning
 
Alla som tränar i Gråbo gymnastik eller i Gråbo GymMix behöver vara medlemmar i föreningen. Detta gäller även styrelse, ledare och ungdomsledare.
Medlemsavgiften är fastställd till 100kr/person. Medlemsavgiften faktureras en gång per år på höstterminen. Nya medlemmar som börjar i januari kommer således att få betala två medlemsavgifter första året.
 
Betalning av medlems-och träningsavgifter
Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. Betalningsavisering till nya medlemmar skickas ut på mail efter att anmälan kommit in och registrerats. Gamla medlemmar får automatiskt en avisering innan terminsstart som man kan tacka nej till om man inte vill fortsätta i föreningen.
 
Anmälan
GymMix-medlemmar samt övriga vuxna och ungdomsledare som inte tränar i grupp registrerar sitt medlemskap under fliken "anmälan".
 
Barngymnastiken och Redskapsgymnastiken har intagning under specifika tider på året. Just nu tar vi inte emot några nyanmälningar. 
Mer information kring vilka tider anmälningen är öppen meddelas på hemsida och Facebook.
 
Träningsavgift Barngymnastik
Medlemsavgift i Gråbo GF: 100:-/år
Obligatoriskt för alla barn.

Barngymnastik 12 tillfällen tillsammans med vuxen
600 kr/termin

Betalning
Alla medlemmar registreras i början av terminen och faktureras.
Träningsavgift Redskapsgymnastik
Medlemsavgift i Gråbo GF: 100:-/år
Obligatoriskt för alla barn.
 
Terminsavgift
1 träningspass i veckan: 750 kr/termin
2 träningspass i veckan: 1250 kr/termin
 
För gymnaster som tränar fler än två gånger per vecka tillkommer ytterligare kostnad.
 
Betalning
Alla medlemmar registreras i början av terminen och faktureras.
Träningsavgift GymMix
Medlemsavgift i Gråbo GF: 100:-/år
Obligatoriskt för alla som deltar i gruppträningen. Kommer från 2022 att läggas i januari månad. 
 
Helårskort 2022: 1500:-
Vi kommer under 2022 att övergå till helårsträning, dvs vi erbjuder pass 11 månader om året. Man kan då välja att betala avgift för hela året och spara 200 kr. Medlemsavgift tillkommer.
 
Halvårskort 2022: 850:-
Du kan välja att betala halvårsvis och betalar då 850 kr/halvår. Medlemsavgift betalas utöver denna avgift 1 gång/år.
 
10-gångers klippkort: 500:-
Du kan välja att gå på 10 st pass sporadiskt under året, när det passar dig. Medlemsavgift tillkommer.
 
Enstaka tillfälle: 70:-/gång. Vi tar emot Swishbetalning på nummer 123 222 34 85. Dock måste medlemsavgift ändå betalas via faktura (anmälan sker i vårt formulär med kommentar "engångsbetalning").
 
Vi tar också emot friskvårdscheckar från kommunen! Skriv kommentar i anmälan om du önskar betala med checkar, och betala sedan till en ledare genom att visa upp betalningen i appen ePassi för anställda i Lerums kommun, eller ActiWay för de som är anställda i Göteborgs kommun. Du hittar oss i apparna under vårt gamla namn Gråbogympan, Lekstorpsskolan.
 
Betalning 
Alla våra medlemmar måste registrera sig på Anmälan GymMix ». Det skickas sedan ut en avisering med två betalningsalternativ: faktura eller kort. Om man väljer faktura så har man 14 dagar på sig att betala denna.
Vid frågor kontakta Birgitta Jacobsson 0302-406 62 eller 0707-31 02 33