SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. 
 
För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.
 
GymMix är vår träning för vuxna. Våra engagerade ledare erbjuder olika typer av gruppträningspass i en familjär atmosfär, där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus.
 
Platser i gymnastik till höstterminen?
2022-05-13 12:43

Vi får många frågor just nu om barn som vill börja gymnastiken. Det är jätteroligt, vi är så glada att så många barn är intresserade! Nästa tillfälle att anmäla sig är för höstterminen. Anmälan till detta kommer att öppna antingen i mitten av juni eller i augusti, det är inte riktigti spikat ännu. Vi måste först ha en klar bild av hur många av våra befintliga gymnaster som fortsätter nästa termin.

 

Så snart vi har ett datum för när anmälan öppnar så informerar vi här, på Facebook och på vår officiella Instagram-sida.

Kalender för april och maj
2022-04-10 19:07

April

2 april: Aprilpokalen 2022. Regionstävling. Alla våra tävlingsgrupper deltar. 

Påsklovet: de flesta grupper har träningsuppehåll.

 

Maj

14 maj: generalrepetition för alla gymnaster inför uppvisning. Mer info kommer på mejl.

15 maj: uppvisning för föräldrar, släkt mfl. Två tillfällen under dagen. Gymnasterna deltar på båda uppvisningarna (Barngymnastiken är dock bara med på en uppvisning).

 

 

Några platser kvar för pojkar 2010-2014
2022-01-24 07:58

För våren finns några platser kvar för pojkar födda 2010-2014. Alla andra grupper är fulla. Vi har ingen kö, mer info om när platserna för hösten släpps kommer senare i vår. 

 

Här kan du se vilka tider som är lediga för pojkar 2010-2014

 

Så här anmäler du:

  1. Klicka här för att starta anmälan
  2. Fyll i din mejladress och klicka på Logga in.
  3. Välj: Lägg till Ny deltagare
  4. Fyll i personuppgifter.
  5. Klicka på den grupp som du vill anmäla barnet till. 
  6. Platsen betalas direkt. Kostnad för vårterminen? Läs mer här 
  7. Mejlbekräftelse skickas direkt.
  8. Ditt barn har nu en bekräftad plats i den grupp du valt!

Har du frågor? Mejla oss på info.grabogymnastik@gmail.com