SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. 
 
För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men vi har även truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.
 
Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
NYHET - årets fana går till Gråbo Gymnastik!
2021-06-04 08:14

Varje år delas det ut ca 10 stycken fanor till organisationer och föreningar av H.M Konungen, som dock i år som extra krydda (undertecknads personliga reflektion) ersätts av Kronprinsessan Victoria. 
 
Vår fina kassör Birgitta Jacobsson, som är den som (tror vi) varit aktiv längst av oss alla i föreningen och är en stor tillgång i vår styrelse med gedigen kunskap, hjärta och erfarenhet ansökte om en fana tidigare i år - och Gråbo Gymnastikförening blev utvald att erhålla en av dessa! Detta innebär alltså att en representant får närvara på Skansen den 6 juni. 


Detta kommer att vara vår fana som vi stolt kommer inviga hallen med och som kommer bäras under alla tävlingar framöver och den tilldelas med värme och stolthet till alla våra fina och dedikerade gymnaster. Vi har valt att skicka vår godhjärtade och drivande Karin Forsberg till Stockholm och Skansen för att hämta fanan. Karin är normalt sett vår ordförande men är under några månader projektanställd hos oss, som de flesta säkert känner till.
 
Vi ville passa på att tipsa om denna begivenhet då det kan vara roligt att känna till eftersom alltihop också sänds den 6 juni på SVT2 kl 20.00 och SVT Play
 
Slutligen, som tillfällig ordförande känner jag, och vill nämna, att båda dessa två styrelsekollegor (Birgitta hade förhinder att närvara på Skansen) förtjänar ett extra vift med flaggan på söndag för både engagemanget, samt initiativet och är fina representanter för den gemenskap, det hjärta och den rörelseglädje vi vill främja i föreningen Gråbo Gymnastik!
 
Vi önskar er alla en fin nationaldag!

Styrelsen gm Katja Johnson 

När öppnar anmälan för hösten?
2021-04-26 20:19

Vi kommer att öppna anmälan för nya gymnaster till höstterminen den 15 augusti. Det är just nu osäkert hur många platser som kommer finnas, och i vilka grupper. Det finns inte någon kölista att skriva upp sig på, utan håll utkik här eller på vår facebooksida för uppdaterad info.

 

Du som redan tränar med oss ska anmäla ditt intresse för att vara kvar under hösten till din ledare senast den 15 juni.

Köpa gymnastikkläder, vattenflaskor mm
2021-03-11 14:44

Vi samarbetar med Vera sport, som är en leverantör av föreningskläder. Har du inte har konto där sedan tidigare behöver du skapa en inloggning för att kunna beställa.

 

För att hålla ihop beställningarna är det följande datum som gäller för att lägga din beställning:

  • 15 februari
  • 15 april
  • 15 september
  • 15 november

Vi har även 10% på allt övrigt sortiment vad gäller sportkläder. Då kan du handla när du vill, och behöver inte förhålla dig till datumen ovan.

 

Till Vera sports webbshopp
Vid ev problem med inloggning osv maila info@verasport.se 

 

Köp vattenflaskor, mössor, hoodies och jackor i Lekstorpshallen

Vi har även några produkter som finns till försäljning i Lekstorpshallen. Där finns lila vattenflaskor och tunna bomullsmössor med logga. Det finns också några hoodies och föreningsjackor sedan tidigare. Föreningsjackorna har loggan på "fel sida" därav det något billigare priset.

 

Flaskor: 60 kr

Mössor (onesize): 100 kr.

Jackorna: finns i stl 152 (3 st) och 140 (2st) och kostar 200 kr st. 

Hoodies: finns i XS (några få), S och M och säljs för 175 kr st. De finns i Lekstorpshallens gymnastikförråd.

 

Prata med din ledare om du vill köpa i samband med gymnastiken. 

Betalning görs med Swish, numret står på kartongen.


Nyheter från våra grupper
GymMix, 30/05 19:04 
GymMix, 24/01 21:48 
GymMix, 22/11 15:31 
GymMix, 22/11 10:41 
GymMix, 09/11 16:44