SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord Glädje, Utveckling och Gemenskap! Genom gymnastiken lär vi för livet och vi har som mål att både barn och vuxna ska kunna röra på sig på ett roligt och inspirerande sätt! Föreningen har funnits sedan 1960-talet och har utvecklats och formats efter medlemmarna. 
 
För barn har vi kurser i barngymnastik för åldrarna 3-5 år. Från 6 år och uppåt erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, och truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar som ofta själva varit med i gymnastiken tidigare.
 
GymMix är vår träning för vuxna. Våra engagerade ledare erbjuder olika typer av gruppträningspass i en familjär atmosfär, där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus.
 
Barn som vill börja gymnastik?
2022-09-14 16:08

Höstens träning är nu igång. Grupperna är fulla men skulle det dyka upp någon plats under den närmaste veckan så kommer vi att kontakta den person som är på tur från Reservlistan för höstterminen 2022. Det finns tyvärr inte längre möjlighet att skriva upp sig på den listan. 

 

Vi har inte någon kö. Istället ger vi alla samma möjlighet när vi släpper platser inför kommande termin. 

 

Vi vet ännu inte hur det blir med platser till våren, så snart info finns så lägger vi upp den här på hemsidan, på Facebook och på Instagram.

Se filmen från invigningshelgen!
2021-11-08 22:32

Nu finns en film från när vi äntligen fick flytta in i Hjällsnäshallen och fira vår invigningshelg! Vilket fantastiskt gäng vi är i Gråbo Gymnastik!

Gymmix Gråbo söker ledare!
2021-07-06 22:27

Vi behöver fler ledare till vår gruppträning i höst. Har du god träningsvana och gillar att leda andra så är du välkommen att höra av dig till oss. Arvode utgår för varje pass, och du får utbildning av oss.
Välkommen att maila lotta_florin@hotmail.com