SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap!
 
Vi erbjuder träning för alla från 3 år och uppåt. För åldrarna 3-5 år har vi barngymnastik där en vuxen är med vid varje tillfälle. Från 6 år erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men även Truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar.
 
Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
 
 
Föreningen bedriver främst sin verksamhet i Hjällsnäshallen där vi har en alldeles egen gymnastikhall Gymnasten, men också i Lekstorpsskolan i Gråbo. 
 
Anmälan
I barn- och redskapsgymnastik tar vi in nya gymnaster i regel endast på höstterminen och då öppnar anmälan i mitten av augusti. Kring årsskiftet släpper vi eventuellt lediga ströplatser inför våren. Detta kommuniceras på hemsida samt i våra sociala kanaler. Det finns ingen kö, man bokar sin plats då anmälan är öppen.
 
 
Anmälan barn- och redskapsgymnastik VT-24
2023-12-26

Vi har enstaka platser lediga i några av våra grupper inför vårterminen. Platserna är möjliga att boka via länken nedan från och med 1/1 2024 kl 08:00.

 

 

Anmälan  hittar du genom att klicka här

LÖPARGRUPP inkl styrka– start 14 november
2023-10-24 18:40

Välkommen att anmäla dig till en kurs med fokus på löpteknik, löpskolning, intervaller, löpstyrka och rörlighet för löpare. Vi ses under 12 tillfällen, varannan gång löpning och varannan gång styrketräning utomhus.

Det handlar både om att komma igång med bra och stark löpteknik samt bli en hållbar löpare som kan njuta av löpning utan skador. Vi kommer inte att springa några längre distanser och alla kan delta utifrån sin nivå, det passar alltså både dig som är nybörjare och dig som är en mer erfaren löpare.

 

Vi träffas på tisdagar kl 19:10-20:00

v46-49 2023

samt

v3-11 2024 (uppehåll v7 för sportlov)

 

Samling - i Actionparken/Röselidskolan i Gråbo

Pris 900kr

 

Löpcoach- Anna Stina Spetz

 

Anmäl dig genom att klicka här

 

Vill du veta mer? Kontakta oss på gymnastikgrabo@gmail.com 

Kom och provträna truppgymnastik
2023-08-09 20:51

Är du född 2010 eller tidigare och sugen på att träna och tävla i truppgymnastik? Har du tränat gymnastik tidigare eller är du träningsvan och tror att du skulle kunna bli en gymnast? Vi behöver fler gymnaster i vår äldsta truppgrupp och har prova-på-träningar 23:e och 27 augusti. Är du intresserad så skriv lite kort om din bakgrund och maila till ledare Hanna på  hanna.lilliehook@gmail.com.