SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Gråbo Gymnastikförening har som ledord; Glädje, Utveckling och Gemenskap!
 
Vi erbjuder träning för alla från 3 år och uppåt. För åldrarna 3-5 år har vi barngymnastik där en vuxen är med vid varje tillfälle. Från 6 år erbjuder vi redskapsgymnastik, främst med inriktning på Artistisk gymnastik, men även Truppgymnastik. Vår verksamhet drivs av engagerade föräldrar och ungdomar.
 
Gymmix är träning för vuxna som erbjuder rolig träning för alla med flera olika pass under veckan. Våra engagerade ledare erbjuder varierad träning i en familjär atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett motionsstatus. 
 
 
Föreningen bedriver främst sin verksamhet i Hjällsnäshallen där vi har en alldeles egen gymnastikhall Gymnasten, men också i Lekstorpsskolan i Gråbo. 
 
Anmälan
I barn- och redskapsgymnastik tar vi in nya gymnaster i regel endast på höstterminen och då öppnar anmälan i mitten av augusti. Kring årsskiftet släpper vi eventuellt lediga ströplatser inför våren. Detta kommuniceras på hemsida samt i våra sociala kanaler. Vi har tyvärr ingen kö.
 
Stark kvinna 45+ Nystart! 25 april, 8veckor
2023-03-21 22:03

Vi kommer att köra en ny omgång av Stark kvinna!

Våra instruktörer är inbokade och den nya gruppen startar tisdag den 25 april.

 

Vill du komma igång med bättre träning, bli peppad i en grupp med likasinnande, samt få information och kunskap om vad förklimakteriet och klimakteriet är och hur du faktiskt kan må både bättre och bra? 

 

Denna kurs är för dig som vill lära dig mer om vad som händer i kroppen när hormonerna förändras. Under 8 veckor har du möjlighet att ingå i en grupp med andra kvinnor i samma situation som kämpar mot samma mål - en livsstilsförändring som ger dig en hälsosam vikt, en starkare kropp med färre och lindrigare symtom och ökad kunskap om klimakteriet. 
Vårt fokus för kursen Stark kvinna 45+ är kost för hormonell balans, stresshantering, sömnskola, yinyoga och funktionell träning. 

 

Detta ingår:

•    Utomhusträning en gång i veckan i grupp med personlig tränare
•    Yoga en gång i veckan i grupp tillsammans med personlig tränare
•    Föreläsning en gång i veckan om:

-    Hormonlära
-    Kost för hormonell balans
-    Symtom och specifika åtgärder
-    Stresshantering
-    Sömn
-    Tarmflora
-    Sköldkörteln och vår ämnesomsättning

-    Facebook-grupp för information, pepp och stöd

 

Kan köpas till:

Kostschema för att balansera dina hormoner inklusive recept för frukost, lunch, middag, mellanmål, bröd och desserter (250 kr)

 

Pris 
2500kr. För medlemmar i Gråbo gymnastik 2000 kr. 
Vill du bli medlem och samtidigt få en termins träning med Gråbo Gymmix (5 möjliga träningspass i veckan) betalar du totalt 2950 kr.

Faktureras i samband med kursstart. Det går också bra att använda ePassi, hör av er på mail efter anmälan.

gymnastikgrabo@gmail.com 

 
Tid och plats 
Tisdagar kl 19:10-20:00 Utomhusträning, Actionparken Gråbo 
Torsdagar kl 19:00-21:00 Föreläsning+ yoga, Hjällsnäshallen Gråbo 

 

Start

25 april 2023 
Anmäl dig genom att klicka här senast 20 april.

 

Vilka är vi?

Vi som håller i gruppen och guidar dig hela vägen in i mål är Anna-Stina från Styrk:an och Helen från Din kostrådgivare samt Yinyoga-instruktör Marita. Helen är legitimerad dietist, hormonrådgivare och kognitiv beteendecoach och arbetar med att hjälpa kvinnor med hormonella obalanser.  Anna-Stina är licensierad personlig tränare och löpcoach. 

Vill du veta mer? Hör av dig till gymnastikgrabo@gmail.com 

 

LÖPARGRUPP – start 28 mars
2023-03-21 18:40

Välkommen att anmäla dig till en kurs med fokus på löpteknik, löpskolning, intervaller, löpstyrka och rörlighet för löpare. Vi ses under 6 tillfällen med ledning av Anna-Stina från STYRK:AN.

Det handlar både om att komma igång med bra och stark löpteknik samt bli en hållbar löpare som kan njuta av löpning utan skador. Vi kommer inte att springa några längre distanser och alla kan delta utifrån sin nivå, det passar alltså både dig som är nybörjare och dig som är en mer erfaren löpare.

 

Vi träffas 3 tisdagar, därefter 3 onsdagar. Alla tillfällen klockan 19:10-20:00.

 

28/3

4/4

18/4

3/5

10/5

24/5

 

Samling - i Actionparken/Röselidskolan i Gråbo

Pris 600kr, max 15 deltagare

 

Anmälan senast den 27 mars genom att klicka här

 

Vill du veta mer? Kontakta oss på gymnastikgrabo@gmail.com 

KvAG tävling i Gråbo
2023-02-26 13:34

I april bjuder vi åter in till tävling i kvinnlig ag i Gråbo.

Den 22.-23. april ser vi fram emot en helg fylld av gymnastik och glädje!

Välkomna!